Gezellig samenzijn 2024

Gezellig samenzijn

ZATERDAG 28 SEPTEMBER VANAF 18 UUR

JEUGDCENTRUM STROPPEN HALLE

 

25 jaar geleden begon alles in Taverne In De Kleine Ardennen in Buizingen, toen nog Vriendenkring Kleine Ardennen,
en later
WijleZijnWeg. Nu 25 jaar later hebben we besloten om te stoppen. De reden daarvoor hebben we jullie uitgelegd.

Maar we willen niet stoppen zonder iedereen die deelnam, al was het maar één keer, toch eens uit te nodigen op een gezellig samenzijn.

Wat bieden wij jullie dit keer aan:

 • Beginnen doen we naar goede gewoonte met een aperitiefje.

 • Als voorgerecht kozen we om scampi met witloof te bereiden. Wie dit niet lust kan kiezen voor kaaskroketten. Wel doorgeven bij inschrijving

 • Voor het hoofdgerecht zijn ook drie keuzes mogelijk en natuurlijk ook door te geven bij inschrijving.

  • Home made Plat Speciale (runds-varkens en kalfstong) of

  • Kalkoenfilet met vers bereide stroganoff-saus of champignonsaus ook keuze sauzen dienen doorgegeven te worden. ( kwestie om niet te veel overschot te hebben) . Natuurlijk blijft er saus over kan/ en mag je gerust ook van de andere saus proeven.

  • Lust je geen van bovenstaande hoofdgerechten dan willen we jullie alsnog een alternatief aanbieden zijnde Balletjes in tomatensaus. ( deze worden wel aangekocht)

Wat overblijft van de hoofdgerechten daar komen we graag nog eens mee rond. Enkel de balletjes in tomatensaus gaan we aankopen volgens vraag we zien de dag zelf wel of er nog wat overblijft om nog een keertje rond te komen.

 

 • Het dessert is net zoals vorig jaar een feestelijk biscuitgebak met slagroom en vers fruit en we hopen natuurlijk dat we daarvoor terug beroep kunnen doen op bakkerij Coppens Negenmanneke Sint-Pieters-Leeuw.

Quanta Kostda & wat is er allemaal inbegrepen

Dankzij het grote aantal deelnemers in 2023 aan de tweedaagse en de kerstmarkt, hebben we nog wat centjes in kas. Maar omdat gratis niet bestaat en omdat we willen vermijden dat we inschrijvingen binnen krijgen, die dan later geannuleerd worden ‘t is toch gratis en k ‘em geen goesting “vandoag”, gaan we toch een bijdrage vragen per persoon. Buiten de maaltijd en de drankjes hebben we natuurlijk nog andere onkosten zoals, tafelbenodigdheden, Sabam, huur zaal en om ons toe te laten alle bereidingen zo vers mogelijk te kunnen aanbieden, en omdat plat speciale toch algauw 2 dagen in beslag neemt hebben we de accommodatie op Stroppen 2 dagen gehuurd. Anders hebben we de dag zelf zowel werk om alles op te stellen als na het feest opkuiswerk in de zaal en keuken en naderhand nog een keertje bij ons thuis (van de voorbereidende werkzaamheden). Begrijp je.

Ook gas- ,water- en elektriciteitsverbruik moet dit jaar apart betaald worden (vorig jaar was dit inbegrepen in de huur van de zaal). Net zoals vorig jaar om heen en weer rijden te vermijden gaan we terug een aanhangwagen huren om alles van en naar de zaal te brengen. (er zijn enkel borden bestek en glazen aanwezig, de rest moeten we van thuis meebrengen)

Mede hierdoor komt onze deelnameprijs op 39 € per persoon als jullie minstens aan één daguitstap, weekend uitstap, sportieve activiteit, namiddagje weg of kerstmarkt die we zelf georganiseerd hebben deelgenomen. (Dus ons gezellig samenzijn of een kerstuitstap waar we enkel meereden met Bell Tours tellen niet mee.)

Wil je toch deelnemen aan ons samenzijn van 2024 en je voldoet niet aan de opgesomde voorwaarden dan betaal je 59,00 € per persoon

Inbegrepen in de deelnameprijs :

het aperitief, het voorgerecht, het hoofdgerecht en het dessert met tas koffie of thee en 2 drankjes aan tafel (iedereen krijgt hiervoor 2 bonnetjes) en wie weet ??? + ?????

Inschrijvingen en betalingen:

Wij verwachten graag jullie inschrijvingen en keuzes voorgerecht, hoofdgerecht en eventuele keuze saus uiterlijk tegen 1 augustus dit om de nodige bestellingen tijdig te kunnen doorgeven. Ook de deelnameprijs hadden we tegen dan graag op ons rekeningnummer.

Annuleringsvoorwaarden

 1. Door het bestuur:

Zijn we er onvoldoende deelnemers (min 25) uiterlijk 1 augustus om de deelnameprijs/onkosten zaal te beperken sturen we een tweede verzoek tot inschrijving. Zijn we dan (15 augustus) nog steeds niet met voldoende deelnemers annuleren we ons gezellig samenzijn en betalen we iedereen terug minus de eventuele annuleringskost zaal ( zoals dit ons aangerekend wordt in de algemene voorwaarden).

 

 1. Door de deelnemer(s) na uiterlijke inschrijvingsdatum

Bijdrage onkosten zaal wordt sowieso in rekening gebracht, verder betalen we enkel terug wat mogelijk zal zijn bij annulatie. jullie zullen hiervan een afrekening krijgen na ons samenzijn.

Zijn er door ons al aankopen gedaan of is sabam/billijke vergoeding of … al betaald door ons, dan kunnen jullie dit spijtig genoeg ook niet recuperen, tenzij jullie of wij deelnemers vinden die in jullie plaats willen deelnemen, dan betalen we uiteraard terug van zodra deze deelnemers ons betaald hebben.

 

Locatie

Jeugdcentrum Stroppen bereik je het beste via de Jean Jacqminstraat (hoek Brusselsesteenweg en August Demaegtlaan) aan de vroegere Pacha gebouwen. Op de Jacqminstraat tweede straat rechts nemen is Guido Gezellestraat. De straat van het reisdoel verder volgen tot aan de voetbalvelden, links aanhouden en net voor het speelveld kan je parkeren

DIT NOG: Als alles verloopt zoals we hopen, hebben we nog een kleine verassing in petto

PRAKTISCH:

Vergeet bij inschrijving niet jullie keuze voorgerecht door te geven alsook jullie keuze hoofdgerecht en keuze saus voor wie kalkoenfiletrollade kiest.

Inschrijven en betalen kan zoals jullie dit in het verleden deden, op onze website, via mail …….

Begin augustus moeten wij de huur zaal + waarborg betalen, wij verwachten jullie inschrijvingen en betalingen dus tegen uiterlijk 1 augustus.

Reservatie activiteit: 
maaltijd voorgerecht: 
maaltijd hoofdgerecht: