Van Huure Zegge

Jaargang 8 - editie 9

Wetjet al ….

Jaargang 8 - Editie 4

Hebben we niet genoeg inschrijvingen dan sluiten we terug aan bij een kerstuitstap met Bell Tours. We proberen dan ééntje te kiezen waar we nog niet geweest zijn (of ééntje die toch een tijdje geleden is) Het zal dan waarschijnlijk op een andere datum zijn dan 9 december. Binnenkort dus meer info hierover, en dan is het aan jullie, jullie mogen zelf kiezen Den Haag in Nederland of Oberhausen in Duitsland.
…. En dan voor Marleen en André ik had het beloofd (en ook voor andere geïnteresseerden) het recept voor de kalfsfricasee met wittloof.

Jaargang 7 - Editie 12

...... december en meteen ook de laatste nieuwsbrief van dit jaar.

..... Binnen een paar dagen horen we het donderen in Keulen, want nu zaterdag 17/12 gaan we met wie is
ingeschreven op kerstuitstap in Keulen. Wie is ingeschreven krijgt van ons rond 5 /12 nog een keertje de nodige info
hierover zoals vertrekuur en opstapplaats. REMEBER in Duitsland worden mundmasken of mondmaskers
aanbevolen (dus niet verplicht) op drukke plaatsen, Misschien best zo een ding meenemen, je weet maar nooit dat in

Jaargang 7 - editie 11

….. hier zijn we dan met de november editie van onze nieuwsbrief. Onze tweedaagse zit erop verder in deze mail een klein verslagje hierover.

….. voor we het vergeten, volgende maand bezoeken we het kerstgebeuren in Keulen, enfin hopen we toch We geven even mee, we verplichten niemand natuurlijk, maar in Duitsland worden mondmaskers op drukke plaatsen sterk aanbevolen. ’t Is maar dat je het weet.

Jaargang 7 - Editie 8

Wetjet al ….

jaargang 7 - Editie 6

Wetjet al ….

 

….. wie ingeschreven was voor onze daguitstap en zijn deelnamebedrag nog niet moest teruggekregen hebben, geef ons een seintje en we kijken het na. Normaal zou alles in orde moeten zijn.

Jaargang 7 - Editie 5

… We beginnen deze nieuwsbrief met goed nieuws!  Voor onze tweedaagse zijn er genoeg inschrijvingen dus deze gaat door zoals gepland. 29 deelnemers schreven zich in, incluis den bus driver zijn we dus met dertig personen. De kamers zijn geboekt, de bus is besteld.  Vanaf nu gelden dus de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in de uitnodigingen. Je vindt deze ook terug op onze website.

Jaargang 7 - Editie 3

Intussen is ons samenzijn voorbij.  Wie erbij was heeft er hopelijk van genoten. Een klein verslag vindt je dit keer op onze website. Gewoon effe op voorbije activiteiten klikken.

Tijdens dit samenzijn konden we 2 nieuwe deelnemers voor het eerst verwelkomen, Mariette Annon en Freddy Decat, bedankt dat jullie erbij waren en zeer graag tot een volgende gelegenheid.

Jaargang 7 editie 3

Wetjet al*….

Jaargang 7 Editie 2

Wetjet al*….

Pagina's