Royal Christmas Fzir Den Haag

KERSTMARKT EN SCHOPPING DEN HAAG

Het is zover, we gaan het erop wagen, voor onze allerlaatste activiteit gaan we nog een keertje een poging doen om de kerstmarkt/shopping met eigen bus te organiseren.
We hebben uiteindelijk gekozen om de kerstmarkt in Den Haag te bezoeken. Waarom? Deze hebben we nog niet bezocht en ze spreken Nederlands, we hebben geen tolk nodig.
Maar er is wel een voorwaarde, we moeten minimum met 25 deelnemers zijn om jullie min of meer een aanvaardbare deelnameprijs te kunnen aanbieden.
De huur van de bus komt op 1002.00€ delen we dit door 25 komen we op 40.08 € per persoon, dus 40 €. We reken ook een drinkgeld voor de chauffeur aan ( 2 € pp). De totaalprijs zou dus komen als deelname aan de ROYAL CHRISTMAS FAIR DEN HAAG op 42.00€ per persoon.
Natuurlijk het staat als een paal boven water dat meer dan 25 deelnemers meer dan welkom zijn. We zien wel wat we doen met wat we dan meer ontvangen hebben, NO PANIC, we gaan dit niet in onze zak steken:
…….. of we bieden een drankje aan op de bus of we stoppen het in onze pot voor het afscheidsfeestje in 2024.

Royal Christmas Fair DEN HAAG:
Zaterdag 9 december
Vertrek om 8u30 Gemeenteplein Buizingen met aansluitend extra halte aan station Halle

In het historisch centrum van Den Haag vindt ieder jaar een mooie kerstmarkt plaats. Aan het Lange Voorhout wordt dit jaar de zevende editie van de Royal Christmas Fair nog feestelijker, sfeervoller en kleurrijker dan de voorgaande jaren.

De Royal Christmas Fair is dagelijks van 12.00 – 21.00 uur geopend.

Samen met alle vrienden van wijlezijnweg gaan we proberen * deze kerstmarkt met eigen bus te bezoeken.

Met vele tientallen kersthuisjes, (+/- 110) duizenden led-lichtjes, sfeervolle vuurtjes, glühwein en een bijna dagelijks bezoek van de enige echte Kerstman spreekt deze kerstmarkt velen tot de verbeelding. Ook maakt de bijzondere programmering met kerstkoren, verhalenvertellers, kinderactiviteiten en muzikale optredens deze kerstmarkt een bezoek meer dan waard! EN... de vele winkels en shopadresjes maken onze uitstap compleet. Misschien vinden jullie hier wel de ultieme kerst of oudejaarsoutfit. Aan cafeetjes en brasserieën om even tot rust te komen geen gebrek.

We vertrekken om 08u30 op het Gemeenteplein in Buizingen en houden ook een stop aan het station in Halle een paar minuten later.
Vandaar uit is het normaal in één ruk richting Den Haag waar we na een rit van 2 uur à 2 u30 rond 11 uur zouden moeten aankomen (afhankelijk natuurlijk van mogelijke file problemen onderweg). Als de tijd het toelaat en het mogelijk is houden we een korte stop onderweg voor een plasje of een sigaretje.
De kerstmarkt opent pas om 12 uur we zijn dus normaal nog ruim op tijd. Vooraf of achteraf kunnen natuurlijk ook de winkelstraten bezocht worden die in de onmiddellijke buurt liggen.

Naar het schijnt zouden we jullie vlakbij kunnen laten in een uitstappen. We bekijken dit tijdens onze prospectie om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, maar spijtig genoeg kunnen we niet toveren, we kunnen enkel proberen.

We keren huiswaarts (we spreken de dag zelf af waar) om 18 uur** want de chauffeur is gehouden aan rij en rusttijden en de bus moet tijdig terug in de garage staan. (binnen de 13 uur na vertrek).

De deelnameprijs komt dus op 42,00 € per persoon inbegrepen 2 € drinkgeld voor de chauffeur.

*gaat enkel door als 25 deelnemers ingeschreven zijn en betaald hebben, anders zoeken we een ander kerstgebeuren en sluiten we ons zoals vorige jaren aan bij een kerstuitstap met Bell Tours of dit kan eveneens op 9 december en op een zaterdag en aan dezelfde prijs valt af te wachten. We proberen dan natuurlijk iets te kiezen waar we nog niet geweest zijn of wat al een tijdje geleden is.
**In geval van uitzonderlijke weersomstandigheden zoals aanhoudende regen, plotse hevige sneeuwval kan het bestuur beslissen om vroeger huiswaarts te keren. Daarom gaan we van iedere deelnemer of toch eentje per familie het gsmn° tijdens de heenreis nog een keertje vragen/nakijken op juistheid om de nodige afspraken te maken moest dit nodig zijn. “Uitzonderlijke weersomstandigheden” we houden dus geen rekening met individuele wensen of “zou het niet beter zijn dat…”
PRAKTISCH en annuleringsvoorwaarden
Inschrijvingen en betalingen dienen te gebeuren tegen uiterlijk 30 september. Waarom zo vroeg? Awel dan kunnen we enerzijds tijdig onze eigen bus reserveren of indien we niet met het minimum van 25 deelnemers zijn hebben we de tijd om een andere kerstmarkt te kiezen en nieuwe uitnodigingen te versturen. Vandaar…

Annuleringsvoorwaarden:
Annuleert wijlezijnweg de kerstmarkt Den Haag door tekort aan inschrijvingen dan hebben jullie de keuze :
- Of jullie nemen deel aan de gekozen nieuwe kerstuitstap of we betalen jullie terug. Is het deelnamebedrag hoger dan betalen jullie het verschil bij, is het bedrag lager dan betalen we jullie het verschil terug.
- Annuleren jullie als deelnemer na 30 september dat bekijken we dan volgens het aantal inschrijvingen . Ze we met meer de 25 dan kunnen we alsnog terugbetalen. Zijn we juist met 25 dan kunnen we spijtig genoeg niet terugbetalen.

OOK DIT NOG:
Zoals steeds is bij onze kerstuitstap geen gezamenlijke lunch/middagmaal inbegrepen. Iedereen zorgt dus hiervoor zelf.